Monday, June 04, 2007

Bainesbridge Island

Den sidste søndag var vejret så godt og vi havde planlagt en tur til Bainesbridge Island. Ikke så meget for at se øen men mest for at få en god udsigt ind mod downtown's skyline.


Downtown Seattle set fra færgen.





































































Div







Fredag: bbq og comedy

Denne sidste fredag inden finals holdt FIUTS bbq for de tilbageværende internationale studerende på Denny Field.


Mens Alexandra (fra Frankrig, kæreste med Florian) passede bøfferne på grillen forklarede jeg lige lidt om verdens sande tilstand. Hun læser i øvrigt på Sciences Po.






Stefan fra Danmark, Philip fra Tyskland of Stefan fra Tyskland - der vist 4-5 der hedder Stefan...


Om aftenen tog Florian og jeg på Giggles comedy club. Fyren på billedet var vist nok blevet nr. 3 i sidste års Last Comic Standing. Han var ret sjov men engang imellem var det som om han tabte tråden, vi tror han var høj!

Dage i Seattle


























På Tiger Tom, det mest populære spisested på the Ave. Der står stort set konstant folk i kø. Maden er autentisk thai, den bliver tilberedt lige foran disken og så er det billigt.




















Endu et fantastisk syn af Mt. Rainier ind over Drumheller Fountain midt på UW campus. Og endnu engang, det er meget flottere i virkeligheden.


Endnu en omgang varm chokolade.








Cirka 24 grader kl. 10.30 på tennisbanen.


Stefan er lige blevet færdig med at snakke i mobil efter vi har spillet.




På den anden side af IMA (universitets træningscenter) ligger de tennisbaner som er vist på billederne ovenfor. På denne side er der flere tennisbaner samt fodbold og baseball.




Schultzy's på the Ave. - første gang jeg var der (desværre).