Friday, September 15, 2006

Første dag

Allerede første dag skulle jeg til en masse introarrangementer som alle var af svingende karakter så det vil jeg ikke fortælle noget om.

Resten af dagen gik med at gå rundt på det kæmpestore campus som er helt anderledes end det at gå rundt i fx universitetsparken i Aarhus.


Et billede af G. Washington statuen ved Red Square.



Trappen ved Red Square - i baggrunden ses Suzallo Library (hvor jeg pt. sidder og arbejder).


Drumheller Fountain på en lettere skyet dag.


Drumheller Fountain set fra den anden side med bygningen for geofysik til venstre og den store Mary Gates Hall til højre. Sidstnævnte er endnu en bygning der hedder noget med "Gates". Microsoft er en stor donor, dvs. Gates-familien (inkl. Bill's forældre) såvel som Paul Allen (medstifter af Microsoft).


Husky Stadium hvor det lokale NCAA hold spiller foran ca. 55.000 tilskuere. Igen i år er der ikke de store forventninger til holdet som dog er startet 1-1.


Som det fremgår af schedule er der ingen hjemmekamp mod USC (University of Southern California, Trojans) som de seneste år har været tophold i college football og som sammen med Huskies spiller i PAC-10. Sidste år tabte de the national titlegame til Texas Longhorns med Vince Young (nu QB hos Tennessee Titans) selv med Matt Leinart (QB hos Arizona Cardinals) og Reggie Bush (RB hos New Orleans Saints) på holdet.


Alle træninger er lukkede desværre...


Et af de gratis tennisanlæg på campus. Som studerende på UW har man adgang til en lang række idrætsfaciliteter. Det omfatter bl.a. et kæmpestort træningscenter, basketballbaner, squashbaner, badmintonbaner, håndboldbaner, svømmehal, fodboldbaner mm. Man får stillet gratis udstyr til rådighed og i omklædningsrummene får man udleveret et håndklæde hver gang. Vi kan med andre ord konstatere at de samme forhold ikke er til stede i DK.


UW har også et baseball stadion. Sæsonen er dog slut så jeg kommer ikke til at følge nogen af deres kampe desværre.


Selvom det ikke ser ud af meget er der alligevel noget flot med sundet i baggrunden. Rent faktisk trænede holdet da jeg kiggede forbi men de gik ned for at øve taktik da jeg tog billedet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home