Tuesday, November 28, 2006

MNF

Hvad der sikkert vil glæde mange er dette sidste indlæg med football. Pga. skitur til Whistler i midten af december går jeg glip af 49ers og da juleferien skal holdes i Las Vegas går jeg glip af Chargers. Nu kan jeg så bare håbe på at Chargers til den tid har sikret sig en plads i playoffs og derfor ikke bruger LT - så føler jeg ikke at jeg går glip af så meget.


I går var Green Bay Packers på besøg i Seattle til Monday Night Football. Det er nok den kamp jeg har glæder mig mest til. Vejret viste sig ikke fra den bedste side. Det var pissekoldt og det sneede hele eftermiddagen og det meste af aftenen.


Brett Favre liner up under centre på et lettere snedækket underlag.


Der står han så, nr. 4 - fantastisk at se ham live.


Man kan sige meget om cheerleadere og alt er ikke positivt, men det er svært at stille spørgsmålstegn ved deres professionalisme når de til de fleste glæde stiller op i nederdel når de fleste tilskuere er pakket ind i både tæpper og tykt vintertøj.


Desværre var de fra starten af 2. halveg kommet til fornuft og havde fundet gamacherne frem. Og til trods for Easterbrooks normale forudsigelser så vandt Seahawks selvom footballguderne normalt slår hårdt ned på den slags.


Up and close med Favre - desværre var det ikke nok.


Lonely gunslinger


Al Harris i midten forlader skuffet Qwest Field efter endnu et nederlag.


Sidste stund på Qwest - snøft!


Der var rigtig mange GB fans på lægterne. Jeg vil tro at 30 pct. af tilskuerne var i gult og grønt.


Møgkoldt.


Exit Qwest.

Vancouver, B.C.

Henover weekenden var Shinyoung og jeg i Vancouver (B.C.), Canada.


Åbent køkken i den japanske restaurant Kitto på Granville Street.





Et kig ud mod en liden charmerende byggegrund langs havnefronten. Hvad gør det en lille bitte smule interessant er at bygningen skal være pressecenter når vinter OL kommer til byen i 2010.


Shinyoung foran den nord/syd-rettede havnefront.


Oz mig!


Udsigten mod den sydlige del ind mod byen er noget flottere - særligt med månen og tårnet i baggrunden.


Igen igen.


I bedste Utzon-stil har man så valgt at hejse hvad der mest ligner nogle pæne telte der er velegnede til Hjallerup Marked


Chinatown i Vancouver er ret stor og er meget mere Chinatown-agtig end i de tilsvarende i både Seattle, San Francisco og New York.


Det er ikke nemt at gætte at billedet er fra Canada var det ikke for postvæsenet.


Fodring af fugle i Stanley Park - inden det begyndte at sne kraftigt.


Læs selv...


En kedelig grå udsigt ind mod downtown Vancouver.


Et udklip af udsigten ind over Stanley Park (som i øvrigt er større en Central park i NY) med bjergene i baggrunden.


Sneen begyndte at falde og palmerne må så klare sig selv.


Jeg har aldrig nogensinde set en grøn McDonald's og det er ikke kameraet der er noget galt med. Og så skal den tilmed dele facade med en optiker.


På Davie Street i Vancouvers Gayborghood


Lørdag aften var vi i Queen Elizabeth Theatre til opførelsen af Verdis Macbeth. En rigtig god udgave. Operaen har en meget moderne tilgang til scenografi.


Søndag eftermiddag på Vancouver Art Gallery


Pga. de meget lave temperaturer var det lækkert med en masse pit stops i løbet af dagen.

Monday, November 20, 2006

Hiatus






Det er ved at vaere nogen tid siden jeg sidst har opdateret siden. I hvert fald har et par mails gjort mig opmaerksom paa det - tak for det!

En mere end almindelig soevning stund paa biblioteket kan saa passende bruges paa at skrive lidt.

Anders har vaeret paa besoeg i en uges tid, men rejste hjem i loerdags. I loebet af den uges tid han var her i Seattle fik vi set lidt forskelligt.




Forrige loerdag startede vi startede med (endnu) en omgang college football. Huskies tabte desvaerre til PAC-10's daarligste hold Stanford.
Da det om fredagen (dagen foer) var Veterans Day blev alle veteraner paa stadion anmodet om moede et sted kort for halvegen. I pausen skridtede de saa loebebanen af (nogle havde deres boern eller partner med) opdelt efter i hvilket vaern de havde tjent. Paa deres vej rundt modtog de staaende ovationer fra publikum.


Cheerleaders... - der var koldt....



Om soendagen skulle vi i silende regn til Qwest Field for at se St. Louis Rams mod Seattle Seahawks. Da jeg kun har en billet via mit saesonkort maatte vi saelge min og koebe to billetter til kampen inden kampstart ude foran stadion. Det lykkedes da ogsaa og vi fik to gode pladser i toervejr. Jeg maatte saelge min billet til noget under koebsprisen da efterspoergsel ikke var saa stor som normalt (selvom der var udsolgt til kampen).


Almost intercepted.


Kampen blev vist direkte paa Zulu men jeg tvivler desvaerre paa at de saa flaget.


Seahawks scorer.


Til trods for den forholdsvist positive mine var jeg knapt saa glad eftersom Rams tabte. Runden blev ikke bedre af at jeg fik store prygl i fantasy football af Anders W. (KL), men stor som jeg er oensker jeg ham til lykke med sejren.


Happy camper i regnvejr.


Om onsdagen havde Jacob og Rasmus inviteret vores hold (American Political Culture) til middag og nogle smagsproever paa dansk mad og lidt flair af julefrokost. Jeg havde bedt Anders om at koebe sild og snaps med hjemmefra og han leverede varen. En flaske Roed Aalborg og et glas Glyngoere karrysild. Til venstre sidder Yasmin fra Frankrig, vores professor Mark Smith (hans nye bog The Right Talk udkommer til foraaret paa Princeton) og Jacob.


Mark proever for foerste gang frikadeller med kartofler, brun sovs og roedkaal.


John Knud (amerikaner med danske aner), Marcus og Anders - alle parate til at skaale i snaps.


Til dessert havde Rasmus bagt kringle med rosiner. Efter maden gik turen til vores faste onsdags hangout College In.


I fredags skulle vi saa paa det obligatoriske besoeg i Seattles varemaerke - Space Needle. Vejret var godt (efter at vi havde haft fire dag med uafbrudt regnvejr) saa det var faktisk pengene vaerd at betale de $ 14 for at koere 41 sekunder med elevatoren til udkigsplatformen.


Udsigt ud over Lake Union mod I-5 og UW som er svaert at se men den hoeje bygning til venstre for centrum er Safeco's hovedkvarter som ligger lige op af UW).


I-5 lidt taettere paa klods op ad Eastlake.


Udsigt ud mod Discovery Park (titlen paa Brad's andet album og nej, jeg har endnu ikke moedt Gossard). Det store tag huser maaske for sidste saeson Seattle Sonics?

Udsigten mod Mt. Rainier som var langt mere tydelig end billedet viser.


Downtown Seattle.


Som man kan se har der vaeret sne paa toppene i et stykke tid.


Lige ved siden af Space Needle ligger det Frank Gehry tegnede musikmuseum.