Wednesday, May 16, 2007

Seattle revisited

Det er sjovt at være tilbage i Seattle. Det er lidt som at være tilbage i sin hjemby. Jeg synes utrolig godt om byen og følte mig meget hurtigt hjemme her - det gør jeg nu igen selvom jeg kune er på besøg.



Hovedindgangen på Seattle Art Museum (http://www.seattleartmuseum.org/)


Inde på SAM mødte vi helt tilfældigt Helena og Nadja som var nogle af de første jeg snakkede med da jeg var i Seattle i efteråret. Helena har her sneget sig ind i køen til ansigtsmaling - noget som ellers var for at lokke børn til museet.






Tilbage til Qwest Field. Ikke noget sæsonkort, ingen kampe pt. Når jeg ser på deres schedule så er jeg glad for at jeg var her sidste år. Udover de årligt tilbagevendende NFC West kampe mod San Francisco 49ers, St. Louis Rams og Arizona Cardinals er højdepunkterne i denne sæson klart de to NFC favoritter Chicago Bears og New Orleans Saints. Sidste år var ikke mindst kampen mod Green Bay Packers og San Diego Chargers højdepunkter (http://www.seahawks.com/Tickets/Tickets.aspx).


Jeg tror aldrig at jeg postede billeder inde fra Pike Place Market, så her er så det klassiske foto af fiskehandlerne som kaster rundt med fisk til stor underholdning for turisterne.


Freaks...


Seattle Public Library (http://www.spl.org/).



Et af de fede features på bibliotektet er at gulvet flere steder viser alfabet og skriftstegn på alle mulige sprog - her koreansk.
Bagindgangen til Benaroya Hall hvor Seattle's symfoni orkester holder til (http://www.seattlesymphony.org/benaroya/).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home