Monday, September 18, 2006

Amerikanske traditioner

En af de pudsige amerikanske traditioner er deres fraternities og sororities (Greek). Eftersom jeg bor på den centrale "Greek Row" også kaldet 17th Ave går jeg hver dag forbi husene - nogle flottere end andre.


Jeg har naturligvis kun taget billeder af de pæne huse.


Som man kan se er bygningen flot vedligeholdt og udstråler stil.


I søndags var så sidste dag hvor der var optagelse til sororities. De seneste dage har interesserede freshmen (dvs. førsteårsstuderende) været rundt for at besøge de forskellige soririties som hver især lægger vægt på noget bestemt. De nye studerende kan så søge om optagelse hos de forskellige huse og alt efter om de passer ind kan de så blive optaget. Hele systemet er ukendt for ikke-amerikanere selvom vi har set det på tv i forskellig form. I kan læse mere om det på nettet fx:http://en.wikipedia.org/wiki/Fraternities_and_sororities


De piger som allerede er medlemmer af husene havde så dekoreret facaderne, forhaverne (endda dele af vejen i form af et målområde) for at byde de nye medlemmer velkommen.





I løbet af små 30 min. ankom de nyoptagne piger så i grupper til stor jubel og høj musik fra de opstillede musikanlæg i forhaverne.









Selv politiet er involveret. Udenfor et af husene holdt to politibiler hvis eneste formål var at sætte sirenerne igang når pigerne ankom - well spent tax dollars huh!


Hvis bare "de" løb så meget hele tiden...


Tid til at posere før ankomsten - et amerikansk fænomen som ikke synes at aftage, altså det med at vise sig frem...


Glæden vil ingen ende tage.


UW's Most Wanted...We Caught Them


The Dynasty Lives On


Én stor familie...


Jeg mindes ikke at have set det samme syn på hverken AU eller KU.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home