Wednesday, May 16, 2007

When Yankees comes to town

For længe længe siden købte jeg billetter til Yankees @ Mariners i forhåbning om at jeg ville være i Seattle til den tid - det skete så. Derfor var sidste weekends store event min tilbagevenden til Safeco Field (http://www.ballparks.com/baseball/american/seabpk.htm). Vi startede ud lørdag middag med et besøg på SAM (Seattle Art Museum), som har været lukket pga. renovering i mere end 1 år. Desværre var selve indholdet ikke så godt som jeg havde håbet...

En god baseball kamp skal nydes på fuld mave så vanen tro startede vi ud med sushi på en af Seattle's mange små steder. Jeg har normalt mit stamsted inden/efter Seahawks/Mariners-kampe (Nijo), men denne gang fandt vi et sted tæt på Pike Place Market.


Det gode ved kampstart kl. 19.05 er at der som regel er happy hour på byens barer og restauranter - det gjaldt også den vi havde valgt (nice).






Lige før første pitch strømmer folk mod stadion. Da kampen var udsolgt var der langt mere liv i gaderne end normalt.


Vanen tro bliver der kastet et såkaldt ceremonial first pitch. En ære der kan tilkomme alle ligefra tidligere spillere, kendisser og politikere til heldigt udvalgte. Denne gang var det en tidligere spiller fra både Major League og Negro League. Før Jackie Robinson brød "the color barrier" som den første sorte spiller i Major League Baseball hos Brooklyn Dodgers.




Hitting for the Yankees: no. 2, Derek Jeter! (http://newyork.yankees.mlb.com/team/player.jsp?player_id=116539)


Batting for the Yankees.....3rd baseman....Alex Rodriguez....buhhhhhhh!!! Sådan lød det hver gang A-Rod skulle batte. A-Rod, den bedst betalte spiller i baseball http://sportsillustrated.cnn.com/baseball/mlb/news/2000/12/11/arod_terms/ (indtil Roger Clemens snart gør comeback hos Yankees http://news.yahoo.com/s/ap/20070506/ap_on_sp_ba_ne/bba_yankees_clemens_returns) startede sin karriere i Seattle, men skiftede så til Texas Rangers på en hidtil uhørt kontrakt på 252 mio. dollar. Siden blev han traded til New York Yankees hvor han er i sin 4. sæson. (http://newyork.yankees.mlb.com/team/player.jsp?player_id=121347)


Danske stadions stinker. Da jeg var i Parken for at se FCK-AaB forrige weekend var der kun kogte pølser at få (røde og brune) - det er så dårligt at man burde straffe de ansvarlige med en sløv økse. På Safeco Field er der alt fra burgerbarer, rigtige restauranter til pizzaria og wokmad mm. De serverer bl.a. de helt fantastiske garlic fries som går glimrende i spænd med Mirror Pond Pale Ale - nice! Hvor har vi meget at lære i Danmark - se bare hvad der tilbyde:http://seattle.mariners.mlb.com/sea/downloads/sea_concession_locations.pdf


Baseball er stadigvæk en familiebegivenhed.


Efter at Seattle fik et mindre comeback sendte Yankees deres closer (måske den bedste nogensinde) Mariano Rivera ind. (http://mlb.mlb.com/team/player.jsp?player_id=121250)


Ballgame over, Yankees 7 Mariners 2. (http://mlb.mlb.com/news/wrap.jsp?ymd=20070512&content_id=1961371&vkey=wrapup2005&fext=.jsp&c_id=mlb)


God kamp.


Man kan ikke se strikezonen fra view box seating, men udsigten er fantastisk.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home