Monday, October 23, 2006

Kasabian, Mew, One Thousand Pictures

Forrige mandag var vi til koncert med Kasabian, Mew og Thousand Pictures på spillestedet Neumos, der ligger på Capitol Hill. Lidt ligesom The Crocodile Cafe er Neumos en institution i Seattle.


Et fyldt Neumos hvor der vel er plads til 250 mennesker. Til venstre er en lille svalegang, hvor der kan stå 30-40 personer.


Sophie, Jacob og Rasmus - Rasmus' kæreste Anne Marie var også med, men tydeligvis udenfor billedet.


One Thousand Pictures fra San Diego var overraskende gode og spillede et interessant åbningsset med melodisk rock. Deres trommeslager viste sig at være dansker og hedder Svend Lerche, så der var flere danske islæt på scenen i mandags.



Jeg har ingen billeder af Mew, dvs. ingen billeder hvor man kan se noget. Som altid spillede Mew godt, men der er ikke megen kommunikation med publikum. Jeg tror, at Jonas Bjerre fik nævnt at Mew kommer fra København, og at de ellers var glade for at være i byen. Det var alt.


Efterfølgende er det nu blevet muligt at uploade film så her er Mew live - Apocalypso (i hvert fald en lille bid af den).



Kasabian spillede den sidste koncert på deres nordamerikanske tourne i Seattle.


Tom Meighan i spidsen for kasabian og Serge Pizzorno på guitar. Jeg fandt i går ud af at Pizzorno skriver alle sange og tekster...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home