Thursday, September 28, 2006

Go Mariners

I går aftes var jeg for første gang på Safeco Field for at se det lokale Seattle Mariners spille mod Oakland Athletics. Aftenen forinden slog Oakland Seattle og sikrede sig divisionssejren og en plads i slutspillet. Seattle derimod kommer endnu engang ikke i slutspillet og havde derfor kun æren at spille for. Oaklands sejr tirsdag aften betød desværre at de ikke startede den pitcher som oprindeligt skulle have startet nemlig mesteren af curveball Barry Zito - hulk hulk!


Som I kan se var der langtfra fyldt på stadion. Hvis man vil sidde på bleachers dvs. ikke egentlige sæder, men bænke er det billigt at gå til baseballkampe.


Rasmus, mig og Jacob på Terrace Club seats. Vi gik ned til stadion for at købe billetter og ledte i et stykke tid, men billethajerne krævede lidt for høj en pris. Tilfældigvis kom to damer forbi og spurgte om vi ville have 2 gratis billetter...jo tak, de koster normalt over $ 40 pr. stk.. Dem tog vi og så købte vi en billig bleacher billet til $ 7. For at få adgang til Terrace Club skal man vise sin billet til kontrolløren. Billethajen, som solgte os bleacher-billetten, fortalte at to af os bare skulle gå ind på Terrace club, hvorefter én af os skulle tage begge billetter med ud igen og så give den billetten til den af os som ventede udenfor (Rasmus). Resultatet blev at vi fik set kampen for $ 2,5 hver, nice!



En fantastisk udsigt fra Terrace Club.


Sådan sidder man på Terrace Club.


Der er rigtig gode faciliteter på Terrace Club som f.eks. restauranter, barer og diverse fast food muligheder. Derudover er toiletforholdene rigtig gode...


Der var vel kun nogenlunde halvt fyldt på Safeco Field.


Good times.


Oakland vinder i extra innings 7-6 efter at Seattle gik ind til 9. inning med en føring på 4-6. Desværre kunne closer J.J. Putz ikke lukke kampen.


Et sidste minde udenfor Left Field.


En flot gåtur ind mod downtown.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home